Tuesday, November 22, 2016

Hotel Everly Putrajaya

Beberapa bulan lepas tak silap bulan September, Selangor menghadapi isu bekalan air tercemar melibatkan beberapa daerah.... Area aku memang terkesan dengan isu tu... beberapa hari takde air ...dah la askar ramai, nak kencing berak seme ko rase??  Sebab dah kritikal, 2 malam check in hotel tau.... koserr betull.... malam pertama kat Residence Uniten jek....siap tanya dulu ada air ke tak? Sebab hotel kat bangi takde air depends pada air simpanan je...kang sedap2 mandi ke apa ke air abis kang???.... Lepas chekc out lik umah dulu then sbb takde gak air lagi so pi Hotel Everly plak lak.... baik aku stay sini je... hotel cantik, pehtu ada swimming pool... rege pun lebey kurang (pada masa tu la...rege hotel ni berubah2 )...

Tak dan amik gambar lam bilik... swimming pool utk dewasa ni kanak-kanak sekolah rendah pun bley masuk gak sebab Qhaliff 8 thn tu bley la cecah lantai lagi....


Yang ni memang tuk budak kecik.. kecik bebeno....bila ramai budak, jadik sempit...

Tuesday, November 22, 2016

Hotel Everly Putrajaya

Beberapa bulan lepas tak silap bulan September, Selangor menghadapi isu bekalan air tercemar melibatkan beberapa daerah.... Area aku memang terkesan dengan isu tu... beberapa hari takde air ...dah la askar ramai, nak kencing berak seme ko rase??  Sebab dah kritikal, 2 malam check in hotel tau.... koserr betull.... malam pertama kat Residence Uniten jek....siap tanya dulu ada air ke tak? Sebab hotel kat bangi takde air depends pada air simpanan je...kang sedap2 mandi ke apa ke air abis kang???.... Lepas chekc out lik umah dulu then sbb takde gak air lagi so pi Hotel Everly plak lak.... baik aku stay sini je... hotel cantik, pehtu ada swimming pool... rege pun lebey kurang (pada masa tu la...rege hotel ni berubah2 )...

Tak dan amik gambar lam bilik... swimming pool utk dewasa ni kanak-kanak sekolah rendah pun bley masuk gak sebab Qhaliff 8 thn tu bley la cecah lantai lagi....


Yang ni memang tuk budak kecik.. kecik bebeno....bila ramai budak, jadik sempit...