Thursday, November 19, 2015

M Suites Hotel, Johor Bharu

Hujung September aku ada project monitoring di JB...alahaiiii 3H 2 M aku kene tinggalkan rumah dan inilah kali pertama aku tinggalkan anak2 lebih dari satu malam... aku memang payah outstation sebab aku yang uruskan segala hal ehwal anak2..incik somiku balik keje malam.. nak2 pulak time sekolah... maka dari A to Z aku kene prepare sesiap... cuma tang bekal anak ku aje aku minta tolong adikku di sebelah rumah tolong preparekan utk Luth; ewan dan qhaliff suka beli di kantin je... so utk 3 hari tu aku minta suamiku pulang awal... keje di rumah menantiiii....hehehe..

Masa ni jerebu tengah teruk... dalam kamera hp nampak macam tak teruk sgt, ekceli mmg teruk....

Ni le rakan sekerja... muda belia lagik.... kecuali makcik kat belakang sekali tu ...hihihiii

Lobi hotel ni sangat la luas, main bola sepak pun boleh haaa....

Decoration hotel ni biasa2 jek... hotel lama nih... 

Biliknya luas

Ada dapur  sebelah pintu masuk

Ruang menonton

Ok...ni part paling tak best.... aku tak sedar tingkap aku betul2 ngadap rumah/restoran usang.... haiihhhh aku tgk macam rumah berantu pun ada...
Kalo korang gugel la nama hotel ni apa yang dapat?? Haaaa....antara hotel berhantu di JB ok!!... aku gugel hanya selepas check out! Sebab aku rase tak sedap hati tetiap ari anjing dok nyalak2 kat area umah usang nih... petang2, time maghrib dan time aku sdg nak tido ada sekali.... aduiiii dah la bilik besar.... lepas asar memang aku akan tutup langsir tingkap nih....  aku hindarkan2 ingatan2 negatif...fikir positif aje....  
Dan nak lebih rase skeri, sebelah belakang ni je pun vila nabila yang fofuler tuh.... sib tak nampak...


No comments:

Thursday, November 19, 2015

M Suites Hotel, Johor Bharu

Hujung September aku ada project monitoring di JB...alahaiiii 3H 2 M aku kene tinggalkan rumah dan inilah kali pertama aku tinggalkan anak2 lebih dari satu malam... aku memang payah outstation sebab aku yang uruskan segala hal ehwal anak2..incik somiku balik keje malam.. nak2 pulak time sekolah... maka dari A to Z aku kene prepare sesiap... cuma tang bekal anak ku aje aku minta tolong adikku di sebelah rumah tolong preparekan utk Luth; ewan dan qhaliff suka beli di kantin je... so utk 3 hari tu aku minta suamiku pulang awal... keje di rumah menantiiii....hehehe..

Masa ni jerebu tengah teruk... dalam kamera hp nampak macam tak teruk sgt, ekceli mmg teruk....

Ni le rakan sekerja... muda belia lagik.... kecuali makcik kat belakang sekali tu ...hihihiii

Lobi hotel ni sangat la luas, main bola sepak pun boleh haaa....

Decoration hotel ni biasa2 jek... hotel lama nih... 

Biliknya luas

Ada dapur  sebelah pintu masuk

Ruang menonton

Ok...ni part paling tak best.... aku tak sedar tingkap aku betul2 ngadap rumah/restoran usang.... haiihhhh aku tgk macam rumah berantu pun ada...
Kalo korang gugel la nama hotel ni apa yang dapat?? Haaaa....antara hotel berhantu di JB ok!!... aku gugel hanya selepas check out! Sebab aku rase tak sedap hati tetiap ari anjing dok nyalak2 kat area umah usang nih... petang2, time maghrib dan time aku sdg nak tido ada sekali.... aduiiii dah la bilik besar.... lepas asar memang aku akan tutup langsir tingkap nih....  aku hindarkan2 ingatan2 negatif...fikir positif aje....  
Dan nak lebih rase skeri, sebelah belakang ni je pun vila nabila yang fofuler tuh.... sib tak nampak...


No comments: