Wednesday, October 1, 2014

'Demam' street view

Minggu ni nampaknya seme orang dok carik umah masing2 kat street view... umah bos ke umah kawan ke umah secret admirer ke semua la.... Aku perasan hari Isnin (29 Sept) baru ni sbb nak cari lokasi cimb Serdang Perdana... klik klik sekali ada tunjuk plak gambar sebenar... syiok juga 'berjalan-jalan' .... aku ingat dah lama wujud aku je tatau... rupenye baru lagi .... 
Pastu aku 'berjalan-jalan' area umah aku, area umah belakang.... hahahaaaa..... 
Dan paling best, bley tinjau umah lama atau tempat lama kite pernah duduk dulu.... 
Tak dapat jejak kaki betul2 ...berjalan-jalan di alam maya la gitu...

Rumah pertama masa sampai uk dulu iaitu di 19A The Butts... tu umah atas barber shop tuh... rindu plak rasenye kenangan itu.. Suasana kat situ sama je macam dulu (2005)..gambar bertarikh July 2014

Rumah kedua di Churchill Avenue..umah lot tepi, betul2 depan van putih tu... 
Luaran tetap sama walau gambar di atas bertarikh July 2014

Ni le tempat aku bertapa di siang hari ... tapi tarikh gambar dah lama; July 2008...

Ni area umah kami yg disewakan... umah sendiri tak yah letak sini... hehehe


1 comment:

Mazuriah Mohamed said...

memang syok tengok wooo

Wednesday, October 1, 2014

'Demam' street view

Minggu ni nampaknya seme orang dok carik umah masing2 kat street view... umah bos ke umah kawan ke umah secret admirer ke semua la.... Aku perasan hari Isnin (29 Sept) baru ni sbb nak cari lokasi cimb Serdang Perdana... klik klik sekali ada tunjuk plak gambar sebenar... syiok juga 'berjalan-jalan' .... aku ingat dah lama wujud aku je tatau... rupenye baru lagi .... 
Pastu aku 'berjalan-jalan' area umah aku, area umah belakang.... hahahaaaa..... 
Dan paling best, bley tinjau umah lama atau tempat lama kite pernah duduk dulu.... 
Tak dapat jejak kaki betul2 ...berjalan-jalan di alam maya la gitu...

Rumah pertama masa sampai uk dulu iaitu di 19A The Butts... tu umah atas barber shop tuh... rindu plak rasenye kenangan itu.. Suasana kat situ sama je macam dulu (2005)..gambar bertarikh July 2014

Rumah kedua di Churchill Avenue..umah lot tepi, betul2 depan van putih tu... 
Luaran tetap sama walau gambar di atas bertarikh July 2014

Ni le tempat aku bertapa di siang hari ... tapi tarikh gambar dah lama; July 2008...

Ni area umah kami yg disewakan... umah sendiri tak yah letak sini... hehehe


1 comment:

Mazuriah Mohamed said...

memang syok tengok wooo